/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Qyteti

Komuna e Strugës: Arkitekti i dëshpëruar
Qyteti, Slider

Komuna e Strugës: Arkitekti i dëshpëruar

(Komuna e Strugës) Arkitekti i dëshpëruar Të nderuar qytetar të Strugës ju njoftojmë se qyteti i Strugës vecanarisht sektori i urbanizmit ju kthye qytetarëve të Strugës, nga “migrimi” jashtë komunës. Deri tani qytetarët e Strugës ishin të “detyruar” ta autorizojnë një zyrë arkitekture të “njohur” në Strugë për tua realizuar planet e shtëpive dhe ndërtesave…

Policia flet për rastin e vjedhjes së bankës në Strugë, ja sa para i vodhi personi me pistoletë në dorë
Qyteti, Slider

Policia flet për rastin e vjedhjes së bankës në Strugë, ja sa para i vodhi personi me pistoletë në dorë

SPB Ohër dhe stacioni policor në Strugë ne vazhdim ndërmarrin masa për të gjetur kryerësin e veprës penale “grabitje” të kryer dje në filialën e “TTK Bank” në rrugën “Proleterski Brigadi” në Strugë. Për momentin, kryresi i panjohur rreth orës 8 ,me një kapelë sportive në kokë dhe një pistoletë në dorë, hyri në bankë…

Ja çfarë thotë djali i komandant Zaim Ajros nga Ladorishti pas ndërtimit të shtëpisë së tyre
Qyteti, Slider

Ja çfarë thotë djali i komandant Zaim Ajros nga Ladorishti pas ndërtimit të shtëpisë së tyre

Familja e komandantit Zaim Ajro nga Ladorishti i Strugës,më në fund u bënë shtëpinë e tyre falë humanistëve strugan brenda dhe jashtë vendit dhe gjithë shqiptarëve që kontribuan për ndërtimin e kësaj shtëpie.Djali i Komandant Zaim Ajros falenderoi të gjithe ata qe kontrubuan në ndertimin e shtepise se tyre, shkruan Struga Ekspres. “Unë Nuhi Miftari…

1 261 262 263 264 265 310
Struga Ekspres