Qyteti

IZMIT NURA: PAS KERCOVES DHE DIBRES RADHEN E KA STRUGA
Qyteti, Slider

IZMIT NURA: PAS KERCOVES DHE DIBRES RADHEN E KA STRUGA

Pas Kërçoves dhe Dibrës, radhën e ka Struga. Reflektim,riorganizim,vizion për një të ardhme më të mirë, me rinin për një BDI për 20 vitet e ardshme. Zgjedhja e profesoreshes Ardita Dani ësht më shum se një e arritur për rinin, është emancipim i një gjenerate, sepse për her të parë në krye të politikës së…

Gjendet një çantë me drogë në rrugën Strugë-Qafethanë, në afërsi të kufirit
Qyteti, Slider

Gjendet një çantë me drogë në rrugën Strugë-Qafethanë, në afërsi të kufirit

Gjendet lëndë narkotike -Marihuanë Më 12/10/2019, reth orës 21:30 Qendra Rajonale Perëndim, Stacioni i Policisë per mbikqyrjen e kufirit të gjelbërt Frëngovë ka lajmeruar se në rrugën magjistrale në afersi të kufirit të Qafthanës, oficerë policor të Stacionit Policior për mbikqyrjen e kufirit të gjelbërt Frëngovë kanë gjetur një çantë pëlhure me marihuanë. Në vendngjarje…

PizzaArt-Strugë me picierin Ervin Lipe fiton medaljen e Artë në konkursin ndërkombëtar të “Gastro Mak 2019” (FOTO)
Qyteti, Slider

PizzaArt-Strugë me picierin Ervin Lipe fiton medaljen e Artë në konkursin ndërkombëtar të “Gastro Mak 2019” (FOTO)

PizzaArt fiton medaljen e Artë duke u shpallur pica më e mirë me picierin më të mirë, në konkursin ndërkombëtar të Kulinarisë “Gastro Mak” 2019.Kryetar i kompetiticionit eshte Domeniko Guti nga Italia dhe Stevo Karapanxha nga Kroacia. Gastro Mak këtë vit ka 30 shtete nga Europa dhe Azia që kane sjellë ekipet e tyre më…

Arrestohen dy persona në Llabunisht
Qyteti, Slider

Arrestohen dy persona në Llabunisht

Dy persona nga Republika e Shqipërisë u arrestuan dje në Stacionin Policor -Labunishtë në Strugë sepse nuk kishin leje pune për të punuar në Maqedoni. Ata u janë dorëzuar oficerëve të policisë nga SPB- Ohër për procedura të mëtejshme.

Myftiu Salim Sulejmani mirëpriti nxënësit e Manastirit dhe Strugës, këta të fundit falenderojnë myftiun për mikëpritjen (FOTO)
Qyteti, Slider

Myftiu Salim Sulejmani mirëpriti nxënësit e Manastirit dhe Strugës, këta të fundit falenderojnë myftiun për mikëpritjen (FOTO)

Sot Myftininë e BFI-së në Strugë dhe xhaminë historike “Mustafa Çelebi” e vizituan nxënësit e gjimnazit “Ibrahim Temo” Strugë dhe gjimnazit “Josip Broz Tito” Manastir bashkë me profesorët e tyre. Ata u mirëpritën nga Myftiu i Strugës Mr. Salim ef. Sulejmani me bashkëpuntorët e tij. Myftiu u shpjegoi nxënësve historikun e xhamisë dhe rolin e…

Filluan punimet për zgjerimin dhe rekonstruimin e rrugës “Proleterski Brigadi”, hyrja e Strugës me dy korsi të reja (FOTO)
Qyteti, Slider

Filluan punimet për zgjerimin dhe rekonstruimin e rrugës “Proleterski Brigadi”, hyrja e Strugës me dy korsi të reja (FOTO)

Rekonstruim dhe zgjerim i aksit rrugor “Proleterski Brigadi” Duke filluar nga sot në rrugën “Proleterski Brigadi” do të punohet për zgjërimin dhe rekonstruimin e kësaj rruge ashtu që komunikacioni rrugor në këtë aks të zhvillohet me lehtësi dhe pa pengesa, si kurrë më parë. Hyrja e Strugës tashmë do të ketë dy korsi të reja…

1 2 3 4 277
Struga Ekspres