Qyteti

Lojë e madhe shpërblyese në GEGA Supermarket-Strugë, blej dhe fito FIAT 500 (FOTO)
Qyteti, Slider

Lojë e madhe shpërblyese në GEGA Supermarket-Strugë, blej dhe fito FIAT 500 (FOTO)

BLEJ DHE FITO ME GEGA SUPERMARKET▪︎ Të nderuar konsumatorë, GEGA me kënaqësi ju njofton për Lojën e Madhe Shpërblyese duke filluar prej 18.04.2019! Shumë surpriza, dhurata dhe ulje çmimesh! Bëni pazar mbi 3000,- denar me llogarin fiskale dhe bëhuni fitues potencial i FIAT 500! GEGA gjithmonë ju shpërblen! ▪︎KUPUVAJ I DOBIJ SO GEGA SUPERMARKET▪︎ Pocituvani…

Ariton Zeqiri nga Dollogozhda e Strugës është hafizi i ri (FOTO)
Qyteti, Slider

Ariton Zeqiri nga Dollogozhda e Strugës është hafizi i ri (FOTO)

Struga me një hafiz të ri Ariton Zeqiri nga Dollogozhda e Strugës, i cili është në përfundim të Medresesë Isa Beu- Shkup, përveç mësimeve obligative sot më 24.04.2019 në ambientet e Medresesë Isa Beu, arriti që të bëje dhe mbrojtjen e hifzit (mësimin përmendësh të Kur’anit) para komisionit të përbërë nga: Prof.Hfz Muharrem Lloki, Prof.Hfz…

LAJMI I FUNDIT: Vidhen katër shtëpi në Frëngovë
Qyteti, Slider

LAJMI I FUNDIT: Vidhen katër shtëpi në Frëngovë

Vidhen katër shtëpi në Frëngovë brenda 24 orëve mëson Struga Ekspres nga disa burime të saj policore. Sot në mëngjes në fshatin Frêngovë janë vërejtur forca policore pas raportimit të disa banorëve për vjedhjen e shtëpive. Sipas burimeve të Struga Ekspres, të katër shtëpitë janë vjedhur dhe u janë thyer dyertë duke shkaktuar dëme materiale….

Lojë e madhe shpërblyese në Supermarket GEGA-Strugë, blej dhe fito FIAT 500 (FOTO)
Qyteti, Slider

Lojë e madhe shpërblyese në Supermarket GEGA-Strugë, blej dhe fito FIAT 500 (FOTO)

▪︎BLEJ DHE FITO ME GEGA SUPERMARKET▪︎ Të nderuar konsumatorë, GEGA me kënaqësi ju njofton për Lojën e Madhe Shpërblyese duke filluar prej 18.04.2019! Shumë surpriza, dhurata dhe ulje çmimesh! Bëni pazar mbi 3000,- denar me llogarin fiskale dhe bëhuni fitues potencial i FIAT 500! GEGA gjithmonë ju shpërblen! ▪︎KUPUVAJ I DOBIJ SO GEGA SUPERMARKET▪︎ Pocituvani…

Zyrtare: Ja sa votuan në Strugë, 618 vota të pavlefshme
Qyteti, Slider

Zyrtare: Ja sa votuan në Strugë, 618 vota të pavlefshme

Këto janë rezultatet zyrtare në Strugë dhe rrethinë për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut, përcjell Struga Ekspres. Blerim Reka fiton në Strugë 6355 vota (33.10%), Stevo Pendarovski 7237 vota (37.70%) dhe Gordana Siljanovska 4987 vota (25.98) dhe 618 vota të pavlefshme (3.22%) (Struga Ekspres) (tabela)

1 2 3 212
Struga Ekspres