/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Opinion

Myftiu i Strugës, Salim Sulejmani ka një mesazh të fuqishëm për Natën e Madhe të Beratit
Opinion, Slider

Myftiu i Strugës, Salim Sulejmani ka një mesazh të fuqishëm për Natën e Madhe të Beratit

Salim Sulejmani-Myfti në Bashkësinë Islame nê Strugë Nata e Beratit dhe aktualiteti ynë Allahu i Madhërishëm me një arsyeje të qartë ka krijuar divesritetin në të gjitha segmentet, kështu që kemi dallime në të kuptuarit, mundësitë dhe perceptimin tonë. Nëse nuk do të ishte kështu atëherë nuk do të kishte kuptim përgjegjësia e zemrave njerëzore,…

Hoxhë Aris Saiti: Të bëjmë një lutje të sinqertë, të trokasim në derën e mëshirës të ZOTIT
Opinion, Slider

Hoxhë Aris Saiti: Të bëjmë një lutje të sinqertë, të trokasim në derën e mëshirës të ZOTIT

Aris Saiti-Imam në xhaminê e Zagraçanit Qasja jonë Zhgënjyese! Ndaloni të ndiqni qasjen zhgënjyese: “All-llahu zemërohet me ne!”; “Xhamitë na refuzuan!”; “Ka’ba është e trishtuar!”. Metoda dhe qasja e shejtanit ka të bëjë pikërisht me nxitjen e dëshpërimit dhe humbjen e shpresës në mëshirën e Allahut. Sëmundja është përhapur në të gjithë globin, por ne…

Përparim Dauti: Dilni dhe ndihmoni qytetarët, lini politikën në këtë kohë
Opinion, Slider

Përparim Dauti: Dilni dhe ndihmoni qytetarët, lini politikën në këtë kohë

Përparim Dauti Të nderuar dhe shumë të respektuar Doktor. Sidomos ju doktor të nderuar me funksione të larta shtetërore si të Deputetit, Kryetar komune, Drejtor në ndërmarrje publike, Agjencione të ndryshme shtetërore. Në këtë kohe të Pandemisë botërore kisha nje lutje miqësore dhe njerëzore ndaj jush, zhveshni petkat me kollare dhe vishni mantelat e profesionit…

Rajmonda Mamudi: Per Jeton Shaqirin dhe BDI-ne Struge
Opinion, Slider

Rajmonda Mamudi: Per Jeton Shaqirin dhe BDI-ne Struge

Shkrim i Këshilltares së Aleancës për Shqiptarët, Rajmonda Mamudi Për Jeton Shaqirin dhe BDI-në e Strugës Të përgëzoj për punën që bëni, dhe ndihmoni familjet në nevojë, por keni harruar të theksoni se janë paratë e popullit, ato që shfrytëzuat për ti blerë ato ushqime. Jeton, bën mirë ta lësh politikën në këtë kohë lufte…

Godet Bekim Qoku: Në Strugë i marrim vesh vetëm atëherë kur të infektuarit i keqësohet gjendja nga virusi dhe pastaj pas dy ditëve marrim vesh që pacienti ka vdekur
Opinion, Slider

Godet Bekim Qoku: Në Strugë i marrim vesh vetëm atëherë kur të infektuarit i keqësohet gjendja nga virusi dhe pastaj pas dy ditëve marrim vesh që pacienti ka vdekur

Bekim Qoku Një qeveri që si masë të vetme ka orën policore Në Strugë u tha se sot s’ka asnjë rast të ri me Covid 19. Por nuk u tha se sa teste janë bërë. Nga praktika e deritanishme, rastet e identifikuar me Covid 19 në Strugë, i marrim vesh vetëm atëherë kur të infektuarit…

Azgan Haklaj: Ngadhënjimi i Doktrinës së Ali Ahmetit.
Opinion, Slider

Azgan Haklaj: Ngadhënjimi i Doktrinës së Ali Ahmetit.

Ngadhënjimi i Doktrinës së Ali Ahmetit. Konstruktor i Shtetit të së drejtës, paritetit qytetar, harmonisë ndërfetare, integrimit Euroatlantik të Maqedonisë së Veriut. Maqedonia e Veriut, nga një republikë e ish Jugosllavisë, aleate e Serbisë pushtuese u bë shtet i pavarur, i njohur ndërkombtarisht, e aftë për të qendruar në këmbët e veta, u bë aleate…

Doktor Edip Sheji ka një mesazh të rëndësishëm
Opinion, Slider

Doktor Edip Sheji ka një mesazh të rëndësishëm

Përshëndetje mbështetëse deri te qytetaret Të nderuar qytetar,tash me disa javë gjendemi në një situatë të pazakontë dhe të pa imagjinushme për secilin nga ne. Gjithë bota mbarë po lufton pandemin nga COVID-19. Kjo është një betejë që ne duhet ta fitojmë,por që shoqëron edhe një tronditje të fortë të mirëqenies së shëndetit mendor. Organizmi…

1 2 3 62
Struga Ekspres