Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Maqedoni

13 aksidente vetëm gjatë ditës së djeshme
Maqedoni, Slider

13 aksidente vetëm gjatë ditës së djeshme

Trembëdhjetë persona janë lënduar më lehtë në gjashtë nga gjithsej 13 aksidente të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë është shkaktuar dëm material. Nga MPB-ja informojnë se dje policia rrugore ka zbuluar dhe sanksionuar një numër të madh të kundërvajtjeve, raporton MIA. Njëzetë e tre shoferë kanë lëvizur…

Ja si është gjendja e rrugës Strugë-Dibër
Maqedoni, Slider

Ja si është gjendja e rrugës Strugë-Dibër

LAMM rekomandon lëvizje të kujdesshme, shpejtësi të përshtatur të lëvizjes dhe pajtueshmëri me sinjalizimin e caktuar të qarkullimit. Në grykat është e mundur rrëshqitje e tokës, sidomos në rrugët: Koçan – Maqedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë –…

Zaevi ka një hall të madh
Maqedoni, Slider

Zaevi ka një hall të madh

Në çastet e fundit kur të gjithë presin kompletimin e kabinetit të ri qeveritar, kryeministri Zoran Zaev po përballet me probleme të reja që duket se do ta shtyejnë edhe më tej këtë çështje të cilën edhe faktori ndërkombëtarë kërkoi të përmbyllet sa më shpejtë. Tanimë nuk janë problem vetëm raportet mes BDI-së dhe Aleancës…

Skandal: Në librin e gjeografisë për klasën e shtatë , nxënësit ende mësojnë se Kosova është pjesë e Serbisë
Maqedoni, Slider

Skandal: Në librin e gjeografisë për klasën e shtatë , nxënësit ende mësojnë se Kosova është pjesë e Serbisë

Tekstet shkollore me mësim në gjuhën shqipe në Maqedoni ende kanë përmbajtje fyese, nxitje ndëretnike dhe gabime tjera absurde, përfshirë edhe ato në raportet e saj me fqinjët, apo mësimin e gjeografisë dhe historisë së tyre. Në librin e gjeografisë për klasën e shtatë të shkollës fillore, nxënësit ende mësojnë se Kosova është pjesë e…

Në këtë vit do të jetë gati hekurudha Kërçovë-Strugë-Lin
Maqedoni, Slider

Në këtë vit do të jetë gati hekurudha Kërçovë-Strugë-Lin

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve (MTL), Goran Sugarevski më deklaratë për televizionin Sitel, informoi se është përpunuar projekti për ndërtim të hekurudhës prej Kërçove deri në fshatin Linë të Shqipërisë. Hekurudha e re do të jetë gati deri në vitin 2030, edhe pse afatet paraprake të shtetit ishin se hekurudha do të jetë gati më…

1 570 571 572 573 574 636
Struga Ekspres