/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Artan Iljazi: Kazinot dhe bastoret, kjo plagë e pashëruar, politikanët heshtin
Opinion, Slider

Artan Iljazi: Kazinot dhe bastoret, kjo plagë e pashëruar, politikanët heshtin

Lojrat e fatit po marrin përmasa të mëdha në vendin tonë dhe shpesh ato konsiderohen si “sëmundja e shekullit” për shkak të varësisë që kanë njerëzit nga këto lojëra.
Këto qendra apo kazino ku njerëzit kërkojnë dëshpërimisht fatin e tyre, po mbijnë dita-ditës si kërpudha në çdo cep të vendit tonë. Në qytetë tashmë ato i gjen në çdo lagje, në çdo rrugicë apo sokak, gjithnjë e më shumë të dukshme për syrin e njeriut, këto kazino dhe lojra po frekuentohen nga të gjithë njerzit, madje kohët e fundit ku fenomen po përhapet mjaft edhe te femrat, e cila nuk ka qën realitet disa kohë më parë.Ka nga ata persona të cilët nuk merren me asgjë tjetër, përveçse me baste.
Askush nuk e kundërshtonë faktin se është kthyer në një plag sociale, e cila për fat të keq po degjeneron në krim, madje edhe brenda familjes.
Politikan, duhet menduar që njerëzit të gjejnë rrugën e duhur, rinia ti lërë kêto vese e të shohë diçka më të mirë, një të ardhme më të mirë e jo me vese.
Politikan, duhet menduar që të ulet kriminaliteti, të hiqen këto lojra fati e kazino dhe të mendoheni më shumë për një rrugë më të mirë, veçanërisht për rininë. Një rini të shëndetshme, aktive dhe sportive.
Artan Iljazi
(Struga Ekspres)

June 15, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres