/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arrestohen 4 strugan
Qyteti, Slider

Arrestohen 4 strugan

Gjatë 24 orëve të kaluara (17 / 18.2020), gjatë orës së policisë dhe zbatimit të masave për lëvizje të kufizuar dhe mbrojtje të qytetarëve nga përhapja e koronavirus COVID-19, sipas statistikave të Ministrisë së Brendshme që mbulon SPB- Ohër, nëntë persona nuk e respektuan orën policore. (Ohër-3, Struga-4, Kërçovë-2). Ata janë ndaluar dhe do të akuzohen sipas nenit 206 të Kodit Penal “mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë një epidemie”.
(Struga Ekspres)

May 18, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres