/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arbëresha Vlashi: “Bashkë do ja dalim”
Opinion, Qyteti, Slider

Arbëresha Vlashi: “Bashkë do ja dalim”

Bashkë do ja dalim!

Klubi i librit – Strugë përshkak të Situatas së krijuar në vend nga Covid-19 ka vështirësuar kushtet ekonomike të shumë familjeve Strugane. Pasiguria se a do të kenë mjaft të ardhura për të siguruar ushqimet bazë deri sa kjo periudhë të kalojë, bën që shumë familje ta përjetojnë situatën me më shumë stres, frikë dhe panik.

Ne do sigurojmë paketa ushqimore për tja u lehtësuar ketë situatë familjeve në nevojë. Këto paketa do të grumbullohen nga vullnetarët e “Klubit të Librit- Strugë” dhe do të distributohen në bashkëpunim me “Kryqin e Kuq” tek familjet me nevoja ekonokimo-sociale. Le tja u lehtësojmë situatën, të përkujdesemi dhe t’ju sjellim pak gëzim këtyre familjeve në keto ditë të vështira.

Si mund të ndihmoni ju?

-Adoptoni një familje, siguroni të paktën 1 paketë ushqimore. Çmimi 500 denarë/paketa.

-Nëse ju keni fqinjë, të afërm në nevojë na kontaktoni.

-Nëse dëshironi të shërbeni si vullnetar në këtë nismë na kontaktoni.

Ne mund të jemi të izoluar, por humanizmi jonë nuk është. Dhe, së bashku nuk do lejojmë që asnjë familje të vuajë në këtë periudhë. Bashkë do ja dalim!

(Familjet me persona të moshuar që nuk kanë fëmijë dhe me një prind të vetëm do të kenë përparësi)

Për pyetje ose për të dhënë kontributin tuaj kontaktoni:

Arbëresha Vlashi 072316882
Irida Morisseau 079306460

March 23, 2020

Struga Ekspres