Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arben Taravari kërkon Qeveri ekspertësh
Maqedoni, Slider

Arben Taravari kërkon Qeveri ekspertësh


Nënkryetari i ASH-së, njëherësh kryetar i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari përmes një statusi në facebook shkruan se vendit i nevojitet një Qeveri ekspertësh.

Më poshtë statusi i plotë i Taravarit:

Si asnjëherë deri më tani urgjentisht dhe pa vonesë duhet të formohet Qeveri EKSPERTESH (jopartiake), së paku këtë vit të fillojnë negociatat me BE-në.
Gati se nuk ka institucion kredibil në këtë shtet. Rinia po ikën masovikisht!
Reformat janë të domosdoshme urgjentisht!

July 17, 2019

Struga Ekspres