/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
26 vjeçari futet në provimin e lejes së vozitjes për 30 vjeçarin
Maqedoni, Slider

26 vjeçari futet në provimin e lejes së vozitjes për 30 vjeçarin


SPB Shkup ka ngritur padi penale kundër B.R.(26) nga fshati Gllumovë, Shkup, për shkak të ekzistimit të dy.shimeve për kryerjen e veprës pe.nale “falsifikim dokumentesh” dhe kundër M.S.(30) nga fshati Sfillare e Poshtme, Shkup, për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “ falsifikim dokumentesh “ në lidhje me “ nxitjen “, transmeton Almakos.

I padituri i parë me letërnjoftim fa.ls ku janë shënuar të dhënat e të paditurit të dytë me 06.02.2019 është paraqitur si kandidat për dhënien e provimit për lejen e vozitjes, në emrin e paditësit të dytë, të cilit paraprakisht i ka premtuar dhuratë në të holla.

March 28, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres