/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Zoran Zaev: Rroga mesatare ka arritur mbi 25 mijë denarë
Maqedoni, Slider

Zoran Zaev: Rroga mesatare ka arritur mbi 25 mijë denarë


Rroga mesatare në vend ka arritur më shumë se 25.000 denarë, deklaroi kryeministri Zoran Zaev. Ai tha se në këto dy vitet e fundit janë konstatuar rritje të numrit të të punësuarve dhe ulja e shkallës së papunësisë, rritja e Bruto Prodhimit Vendor dhe investimet e huaja në vend. Ndërsa nga ana tjetër ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi tha se janë pranuar dhe implementuar një sërë vërejtjesh të dhëna nga Organizata Botërore e Tregtisë, siç janë kthimi i TVSH-së, kufizimi i pagesave deti në 500 euro dhe të tjera.

July 29, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres