/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Zoran Zaev: Nuk u kam asnjë borxh shqiptarëve (VIDEO)
Maqedoni, Slider

Zoran Zaev: Nuk u kam asnjë borxh shqiptarëve (VIDEO)

“Nuk ju kam asnjë borxh shqiptarëve, pse ti kem borxh. I kam borxh vetëm të vazhdoj me politikën e ndershme të gjithë qytetarëve, pa dallime etnike “, ka qenë kjo përgjigja e Zaev. Ai ka theksuar se është politikani më popullor tek shqiptarët dhe komunitetet e tjera dhe se kjo dëshmohet në të gjitha anketat.

Zaev tha se krenohet me këtë dhe se e thotë hapur, sepse vazhdon rrugëtimin për një shoqëri të barabartë për të gjithë.

April 16, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres