/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Zoran Zaev ka një mesazh për partitë e tjera shqiptare
Maqedoni, Slider

Zoran Zaev ka një mesazh për partitë e tjera shqiptare


Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev pas nënshkrimit të koalicionit parazgjedhor me Besa, tha se subjekti politik që ai drejton pas zgjedhjeve nuk do të pranoj biseda jo-parimore dhe se partnerët tjerë do të duhen t`i bashkohen parimeve të këtij koalicioni.

“Sa u parket partive tjera shqiptare dhe koaliciooneve, dua tua bëjë me dije opinionit se pas këtyre zgjedhjeve nuk do të lejojmë kërcënime dhe shantazhe dhe nuk do të pranojmë bisedime dhe negociata jo-parimore. Ata që do të duan të na bashkohen do të duhet të pranojnë parimet tona dhe vlerat tona, për pjesëmarrje eventuale në koalicionin qeverisës”, deklaroi Zaev.

February 27, 2020

Struga Ekspres