/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ziadin Sela: Arrestimet duhet të vazhdojnë në BDI, nuk duhet të falet asnjë ish zyrtar i BDI-së
Maqedoni, Slider

Ziadin Sela: Arrestimet duhet të vazhdojnë në BDI, nuk duhet të falet asnjë ish zyrtar i BDI-së


Së fundi, ajo duhej të fillonte diku, tha Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela duke komentuar mbi arrestimin e Sekretarit të Shtetit në Ministrinë e Shoqërisë së Informacionit Jahi Jahiu.
Sela vuri në dukje se arrestimet duhet të vazhdojnë në nivelet më të larta të qeverisë, të menaxhuara nga BDI-ja.
Askush nuk duhet të mbrohet, në qoftë se i tërë ky proces në rivendosjen e ligjit dhe drejtësisë assesi nuk duhet të falet asnjë ish-zyrtar i BDI-së.
Unë shpresoj se nuk do të mbetet vetëm me kaq, por kjo nuk duhet të ndodhë vetëm në eshalonin tretë dhe të katërt, përgjegjësi duhet të kërkohet nga maja e piramidës, të gjithë ata që kanë probleme me ligjin duhet të përgjigjen.
Sela gjithashtu komentoi mbi bombat e El Cheka
Duhet të parashtrohet pyetja se sa BDI ka hyrë në sistemin gjyqësor dhe sa ky sistem gjyqësor është peng i Ali Ahmetit dhe BDI-së?
Duke e konsideruar këtë instalim që BDI ka krijuar në gjyqësor gjatë gjithë këtyre viteve, mendoj se çështja e përgjegjësisë së zyrtarëve të BDI-së është çështje shumë serioze -tha Sela.

June 12, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres