Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Zaev: Vendimi për të ndërprerë shtatzëninë është e drejtë e gruas (FOTO)
Maqedoni, Shëndetësi, Slider

Zaev: Vendimi për të ndërprerë shtatzëninë është e drejtë e gruas (FOTO)

Kryeministri i vendit, Zoran Zaev mbrëmë ka reaguar nëpërmjet rrjetit social Fejsbuk.

Ka hyrë në fuqi Ligji i ri për ndërprerje të shtatzënisë. Me këtë Ligj, grave u mundësohen informacione të kompletuara, objektive dhe të sakta në lidhje me mënyrën e intervenimit, në ndërkohë ndërpritet barrierat administrative, gjegjësisht pritjet nga tre ditë pas informimit. Vendimi për ndërprerje të shtatzënisë është e drejtë e gruas dhe atë nuk mundet ti a mohojë askush! Vullneti i gruas është në vend të parë, ka shkruar ai.

June 6, 2019

Struga Ekspres