/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ylber Sela pjesëmarrës në ceremoninë përkujtimore të “Natës së Kristaltë”
Qyteti, Slider

Ylber Sela pjesëmarrës në ceremoninë përkujtimore të “Natës së Kristaltë”


Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Departamenti i Studimeve dhe Hulumtimeve të Holokaustit, mbrëmë ka organizuar natën përkujtimore për të shënuar “Natën e Kristaltë”, që është manifestim tradicional me të cilin u bëhet respekt e nderim viktimave të shumta të Holokaustit.

Në këtë manifestim, i cili zgjoi interesim të veçantë, mori pjesë edhe Drejtori i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës, Ylber Sela, kurse të pranishëm ishin edhe Presidenti i RMV-së, Stevo Pendarovski, i cili të pranishmëve iu drejtua me një fjalë rasti, pjesëtarë të korit diplomatik të akredituar në vend dhe figura të shquara nga jeta publike e politike. Nëpërmjet këtij manifestimi u potencua edhe kontributi i popullit shqiptar gjatë asaj periudhe.
Me rastin e këtij manifestimi, u hap edhe ekspozita dokumentare “Rrugës të së drejtës, storje nga Holokausti”.

November 10, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres