/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Xhezali Hashimi është shqiptari që ka bashkuar 450 çifte me “shkuesi-mësitni”
Rajoni, Slider

Xhezali Hashimi është shqiptari që ka bashkuar 450 çifte me “shkuesi-mësitni”

Xhezali Hashimi nga Podujeva që një kohë të gjatë merret me ndërmjetësimin për martesat e njerëzve të ndryshëm dhe bashkimin e çifteve, që në zhargonin popullor njihet si ‘mësitni’(shkezi,shkuesi).

Ai ka rrëfyer për RTV21 që pret me dhjetëra të rinj e të reja, madje edhe të moshuara, për t’ua gjetur fatin e jetës.

Siç tregon, ai ka bashkuar deri në 450 çifte e në listë të pritjes i ka mbi 1 mijë të tjerë.

Ai rrëfen personalisht se si ndodhi që të përfundonte në një njeri që merrej me këtë aktivitet jo të zakonshëm, që i dha epitetin e ‘mësitit të Llapit’.

May 13, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres