/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
VIDEO/ Sami Rushidi: 2019 vit i shqiptareve, do ketë shumë investime te huaja
Maqedoni, Slider

VIDEO/ Sami Rushidi: 2019 vit i shqiptareve, do ketë shumë investime te huaja

“Në vitin 2018 kemi arritur shumën më të lartë të investimeve të huaja deri më tani. Krahasuar me vitet e kaluar, investimet e drejtpërdrejta janë disa herë më të larta.

Një rritje e tillë është konfirmim për rrugën e drejtë në të cilën po lëviz vendi, stabiliteti politik, progresi drejtë NATO-së, stabiliteti makroekonomik, politikë fiskale të drejtë dhe reforma”, këtë vit dote kemi investime te huaja edhe në vendbanimet Shqiptare njofton Sami Rushidi zv Drejtor në Agjensionin për investime te huaja.

June 5, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres