/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Vendosen pikëndalesa (rampe) të reja elektronike tek Parkingu në qendër të Strugës (FOTO)
Qyteti, Slider

Vendosen pikëndalesa (rampe) të reja elektronike tek Parkingu në qendër të Strugës (FOTO)

Pikëndalesa (rampe) të reja automatike për hyrje në zonën e parkimit

Gjatë ditës së sotme u vendosen pikëndales (rampe) të reja elektronike tek Parkingu në qendër të qytetit.

Qytetarët e Komunës së Strugës, do të kenë mundësin të pajisen me biletë parkimi në hyrje të parkingut tek piknëndalesa elektronike dhe më pas në përfundim të parkingut me të njëjtën biletë do të mund të drejtoheni tek pika pagesor, për pages të shërbimit.

(Komuna e Strugës)

May 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres