/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Veleshtari Alim Nasufi: Boksieri më i mirë i Maqedonisë në “Gongun e Artë” (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

Veleshtari Alim Nasufi: Boksieri më i mirë i Maqedonisë në “Gongun e Artë” (FOTO)


Nasufi: Boksieri më i mirë i Maqedonisë në “Gongun e Artë”

Sot në finalen e turneut nderkombëtar Gongu i Artë, i 49 me radhë, Boksieri jonë Alim Nasufi pati për kundershtar Shejtim Bajokun e Kosovës,ku ky i fundit një Boksier me prespektiv Ndërkombëtar. Nasufi ka treguar luftë cilësore duke e sulmuar me goditje të forta të një pas njëshme kundershtarin. Ku edhe lufta e treguar nga boksieri jonë u shpall si një ndër më të mirat nga juria dhe duartrokitjet e pandalshme të publikut. Alim Nasufi gjithashtu në këtë turne u shpall si boksieri më i mirë vendas dhe kupa i dhurohet nga zv.drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport,z.Izmit Nura.

November 9, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres