Dhoma-Energy Reklamo ketu!
URGJENTE/ Elona 14 vjeçare po lufton me vdekjen, i nevojiten 45 mijë euro për shërim
Shqipëri, Slider

URGJENTE/ Elona 14 vjeçare po lufton me vdekjen, i nevojiten 45 mijë euro për shërim

Urgjente! Në limitet e jetës!

Sapo dola nga dyert e spitalit në Tiranë. Takova Elonën, vajzën 14 vjeçare që po lufton me vdekjen.
U trishtova shumë, sprovë e madhe për vajzën dhe familjen e saj.
E megjithatë Elona kishte shpresë !!!

Elona Kuburja vuan nga një sëmundje e rrallë, që quhet hemangioma kongenitale, të cilën e ka pasur që në lindje. Prindërit kanë kontaktuar me një spital në Turqi dhe i duhen 14.500 Euro për transportin e fëmijës drejt spitalit Turk dhe 30.000 Euro për të nisur procedurën mjekësore.

Ju lutem shpërndajeni!
Më poshtë linku për të kontribuar :

GoFundMe : https://www.gofundme.com/f/perelonen
PayPal : fnfoundationusa@gmail.com

Zoti të ndihmoftë Elona!

“Bamirësia nuk të varfëron”

August 23, 2019

Struga Ekspres