Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Trupi i pajetë i një femre gjendet i mbështjellë në qese plastike
Maqedoni, Slider

Trupi i pajetë i një femre gjendet i mbështjellë në qese plastike

Punëtori i ndërmarrjes publike Higjiena e Shkupit gjate lëvizjes në rrugën për në fshatin Orizare të Eperme, mbrëmë ka hasur në një qese të zezë plastike, në te cilën ka pasur një trup të pajete.

Rastin menjëherë e ka lajmëruar në polici, me ç’rast, ekipet e sektorit për pune te brendshme, kanë ngritur qesen e gjetur dhe e kanë dorëzuar në mjekësinë ligjore, siç ka urdhëruar prokurori.

Pas hapjes së qeses plastike nga mjekësia ligjore, është konstatuar se behet fjalë për trupin e pajete të një femre, identiteti dhe mosha e të cilës ende nuk janë konstatuar.

Hetimi për verifikimin e moshës dhe identitetit do bëhet ditëve në vijim.

August 6, 2019

Struga Ekspres