/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Trishtim/ Lokja kërkon lëmoshë në Shkup për një thes miell: Djali më vdiq, i la katër jetim (VIDEO)
Maqedoni, Slider

Trishtim/ Lokja kërkon lëmoshë në Shkup për një thes miell: Djali më vdiq, i la katër jetim (VIDEO)

Mejreme Alishani nga Kumanova vjen çdo ditë në Shkup në Çarshinë e Vjetër të Shkupit. Kryesisht rrin ulur te permendorja e Skënderbeut. Nuk ka as edhe një kuti.

Ajo ka mbuluar me një peshqir të bardhë këmbët dhe kërkon lemoshë ndonjë denar.

Djali vdiq në moshën 32-vjeçare dhe nuk ka mashkull për të siguruar jetën për nusen e tij dhe katër fëmijët. Institucionet janë ata që mund ta gjejnë dhe zgjidhin dhimbjen e gruas dhe të familjes së saj.

May 10, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres