Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Tragjedi e madhe në Pogradec: Nënë dhe vajza 10 vjeçare mbyten në rezervuarin e ujit
Shqipëri, Slider

Tragjedi e madhe në Pogradec: Nënë dhe vajza 10 vjeçare mbyten në rezervuarin e ujit

Një ngjarje e rëndë është regjistruar këtë mbrëmje në qytetin e Pogradecit, ku raportohet se janë mbytur dy persona në një rezervuar uji.

Sipas informacioneve paraprake, ende të pakonfirmuara nga policia, një vajzë e vogël rreth moshës 10 vjeçe ka rënë aksidentalisht në rezervuar. Nëna e saj ka hyrë për ta shpëtuar nga mbytja, por fatkeqësisht kanë mbetur të mbytura të dyja.

Policia ka shkuar drejt vendngjarjes dhe pritet që të ketë një njoftim zyrtar dhe të dhëna të sakta mbi ngjarjen e rëndë në fshatin Alarup.

October 6, 2019

Struga Ekspres