/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Të dielën ndërrohen akrepat e orës (FOTO)
Bota, Slider

Të dielën ndërrohen akrepat e orës (FOTO)

Nga e diela fillon llogaritja verore e kohës. Natën mes të shtunës dhe të dielës akrepat e orës do të lëvizin për një orë para që nënkupton se në vend të orës 2 do të jetë 3.

Koha verore përfundon më 25 tetor, në ora 3 pas mesnate.

Nga viti 2021 duhet të hyj në fuqi propozimi për shlyerja e detyrimit të ndërrimit të orës në vendet e Bashkimit Evropian. Propozimi u miratua nga ana e Parlamentit Evropian, por megjithatë çdo vend i Unionit do të ketë mundësin të zgjedh nëse do të mbetet në matjen verore apo dimërore të kohës.

March 27, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres