/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Struga me furnizim të dobët të ujit: Rrufeja dëmton rëndë sistemin e EVN-së në zonën e fshatrave Zagraçan, Shum dhe Belicë e Sipërme
Qyteti, Slider

Struga me furnizim të dobët të ujit: Rrufeja dëmton rëndë sistemin e EVN-së në zonën e fshatrave Zagraçan, Shum dhe Belicë e Sipërme

Rrufeja dëmton rëndë sistemin e EVN-së në zonën e fshateave Zagraçan, Shum dhe Belic e Sipërme

Për shkak të motit të keq dhe me shumë shkarkime elektrike (rrufe), një e tillë i ka rënë pikërisht sistemin e energjisë elektrike që furnizon me rrymë pompat në stacionin pompues për ujë të pijshëm në fshatin Shum të cilin e ka dëmtuar shumë.
Si pasojë e kësaj sot do të ketë furnizim të dobët me ujë në gjithë qytetin dhe fshatrat e Komunës së Strugës derisa të bëhet sanimi i këtij defekti të madh.
Ekipet tona janë në vendngjarje së bashku me ekipet e EVN Maqedonisë, dhe po bëjnë përpjekje maksimale që sistemin ta vënë në funksion sa më shpejt që të paktën ditën e nesërme të normalizohet furnizimi me ujë të pijshëm.
Ju lutemi për durim dhe mirkuptim,
Me respekt,

NPN Proaqua Strugë.

Гром го гo оштети многу системот на ЕВН кај селата Шум, Заграчани и Горма Белица

Поради лошите временски услови со многу електрични испразнувања (громови), еден гром удрил токму на системот електрична енергија што ги снабдува пумпите кај пумпната станица во село Шум и истиот претрпел големо оштетување.
Како последица на ова денес ќе има слабо снабдување со вода за пиење во целиот град и селата на Општина Струга додека не се санира овој голем дефект.

Нашите екипи заедно со екипите на ЕВН Македонија се во местото на настанот и прават максимални напори да го оспособат системот што побрзо за барем во утрешниот ден да се нормализира снабдувањето со вода за пиење.
Ве молиме за разбирање и трпение.
Со почит,

МЈП Проаква Струга.

September 11, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres