Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Sot në Strugë do të ketë furnizim të dobët me ujë në të gjithë qytetin dhe fshatrat e Komunës së Strugës
Maqedoni, Slider

Sot në Strugë do të ketë furnizim të dobët me ujë në të gjithë qytetin dhe fshatrat e Komunës së Strugës

Për shkak të motit të keq dhe me shumë shkarkime elektrike (rrufe), një e tillë i ka rënë pikërisht Transformatorit të energjisë elektrike që furnizon me rrymë pompat në stacionin pompues për ujë të pijshëm në fshatin Shum të cilin e ka dëmtuar shumë.
Si pasojë e kësaj sonte dhe ditën e nesërme do të ketë furnizim të dobët me ujë në gjithë qytetin dhe fshatrat e Komunës së Strugës dhe me këtë njoftim apelojmë tek të gjithë konsumatorët që të ndërmarrin masat e nevojshme për të pasur ujë të pijshëm të paktën për nevojat themelore derisa të bëhet sanimi i këtij defekti të madh.
Ekipet tona janë në vendngjarje së bashku me ekipet e EVN Maqedonisë, dhe po bëjnë përpjekje maksimale që Transformatorin ta vënë në funksion sa më shpejt që të paktën ditën e nesërme të normalizohet furnizimi me ujë të pijshëm.
Ju lutemi për durim dhe mirkuptim,
Me respekt,

NPN Proaqua Strugë.

Гром го удрил и го оштетил многу Трансформаторот на електричната енергија кај пумпите во село Шум.

Поради лошите временски услови со многу електрични испразнувања (громови), еден гром удрил токму на Трансформаторот за електрична енергија што ги снабдува пумпите кај пумпната станица во село Шум и истиот претрпел големо оштетување.
Како последица на ова, вечерва и во утрешниот ден ќе има слабо снабдување со вода за пиење во целиот град и селата на Општина Струга и со ова соопштение апелираме до сите корисници да ги преземаат потребните мерки за да имаат вода барем за основните потреби додека не се санира овој голем дефект.
Нашите екипи заедно со екипите на ЕВН Македонија се во местото на настанот и прават максимални напори да го оспособат Трансформаторот што побрзо за барем во утрешниот ден да се нормализира снабдувањето со вода за пиење.
Ве молиме за разбирање и трпение.
Со почит,

МЈП Проаква Струга.

July 11, 2019

Struga Ekspres