/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Situatë dramatike në Frëngovë: Hajdutët bëjnë kërdinë edhe në 4 shtëpi të mërgimtarëve
Qyteti, Slider

Situatë dramatike në Frëngovë: Hajdutët bëjnë kërdinë edhe në 4 shtëpi të mërgimtarëve

Akoma edhe më dramatike dhe e frikshme është bërë gjendja aktuale e fshatit Frëngovë ku për 24 orë hajdutët vodhën 4 shtëpi të cilat janë plaçkitur dhe dëmtuar,shkruan Struga Ekspres.

Në natën ku u vodh dhe u dëmtua një shtëpi e mërgimtarit nga Frëngova,për të cilën të nesërmen ishin prezent organet policore për të hetuar rastin, po të njëjtën natë janë vjedhur dhë dëmtuar edhe tre shtëpi të tjera!

Siç mëson Struga Ekspres, në një nga shtëpitë e Frëngovēs hajdutët kanë bërë kërdinë duke vjedhur stoli ari dhe gjësende të tjera me vlerë.

Katër nga tre shtëpitë e dëmtuara janë shtëpitë e mërgimtarëve nga Frëngova që jetojnë në shtetet perëndimore.

(Struga Ekspres)

May 17, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres