/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Shtëpia e familjes Mehmedi do të ndërtohet në Zagraçan, ëndrra e fëmijëve po realizohet! Ndihmo edhe ti!
Qyteti, Slider

Shtëpia e familjes Mehmedi do të ndërtohet në Zagraçan, ëndrra e fëmijëve po realizohet! Ndihmo edhe ti!


Familjes Mehmedi nga Zagraçani i Strugës së shpejti do ti kthehet buzëqeshja e munguar prej 16 vitesh e cila ishte pa shtëpi dhe jetonte me qera dhe me 100 euro të ardhura mujore nga shteti.

Falë humanistëve mërgimtarëve dhe struganëve,shtëpia e re do të ndërtohet së shpejti në fshatin Zagraçan e cila do të gëzoj familjen Mehmedi dhe tre fëmijëve të cilëve do tu realizohet êndrra e kahmotshme, një shtëpi ku të fusin kokën,atë shtëpi që nuk e shijuan që nga lindja e tyre.

Faza e parë e ndêrtimit të shtëpisë fillon brenda disa ditëve, ndërsa aksioni i struganëve dhe i mërgimtarëve strugan vazhdon deri në përfundimin e shtëpisë me çelêsa në dorë!

Telefono në Zvicër: 0041764685500-personi Mevlur Selimi
Strugë: 072 752 484-Mimoza Mehmedi

(Struga Ekspres)

November 2, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres