/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Shpëtimtari i Ziadin Selës uron shqiptarët nga dhoma 16 D e burgut
Maqedoni, Slider

Shpëtimtari i Ziadin Selës uron shqiptarët nga dhoma 16 D e burgut

Feta Alimi prej dhomës 16D(burgu Shutkës) ju përshndet nga Zemra gjithëve, dhe uron një vitë të mbarë, shpresë dhe drejtësi për Shqipëtarët e RM-së në v.2018!
Urimin e tij e Përcjellin për opinionin djemtë e Fetahut, Hamid dhe Burim Alimi, shkruan Gazeta Lajm.

“Feta Alimi prej dhomës 16D(burgu Shutkës) ju përshndet nga Zemra gjithëve, dhe uron një vitë të mbarë, shpresë dhe drejtësi për Shqipëtarët e RM-së në v.2018!”, kanë shkruar dy djemt e Fetahut, Hamid dhe Burim Alimi.

December 31, 2017

error: Content is protected !!
Struga Ekspres