Shahen e fyhen me nënë e motra me liber shpie e prap i sheh ne koalicione joparimore për interesa të tyre meskine
Opinion, Slider

Shahen e fyhen me nënë e motra me liber shpie e prap i sheh ne koalicione joparimore për interesa të tyre meskine

IDEALI I POLITIKANËVE TANË PUSHTETI DHE PARAJA !

Idealistet tek ne shikohen si budallenjë dhe si njerëz të varfër materialisht që nuk kanë qenë të zotët për vete familje e çfarë i duhen kombit këta leckaman me patë thenë vite me parë një pseudopatriot !

Idealistet dhe atdhetaret janë pakicë siç kanë qenë kështu historikisht bartes procesh , dhe kur ka ardhur puna te privilegjet i kanë gëzuar askushat mbetjet e pushtueseve servilet puthadoret laviret.

U harrua gjaku i derdhur vuajtjet katrahurat sepse politikanet tanë pas viteve 90 ta e deri sot kudo në trojet tona janë demagoga hipokritë përçares janë berë multimilionera duke koketuar shpesh me njerez krimit organizuar në çdo fushë të jetës .

Tash kemi modelin politikan -bisnismen e jo shërbëtor të qytetarit shqiptar të tejëvarfër pikërisht nga këta dallkaukë injorantë .

Politika tek ne nuk shihet përgjegjesi por si privilegj për vete klanet e tyre shikone pa perjashtim çfare jete bëjnë keta zuzarë me djersen tonë e ne ende flem gjumë.

Këtyre shumices nuk ua ndin për fatet e kombit dhe mirëqenies së popullit pos luftes për pushtet .

Shahen e fyhen me nënë e motra me liber shpie e prap i sheh ne koalicione joparimore për interesa te tyre meskine .

Keta qytetarin se bëjnë hesap por dhe qytetari duhet vetedijesohet ti ndeshkoj me votë .

Është për tu habitur sa lehtë kanë harruar disa të kaluaren !

Do vijë koha e do japin llogari për çdo gjë këta kleptokratë burokratë anëkend trojeve tona deri dje brekë biçikletë nuk kanë pas e sot pasuri marramendese në kurriz popullit varfër !!!

Ne nuk kemi parti të mirëfillta po keto janë banda zhvatese .

Erald Selca

September 14, 2018

Struga Ekspres