Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Serbit i shkrumbohet makina në Maqedoninë e Veriut
Maqedoni, Slider

Serbit i shkrumbohet makina në Maqedoninë e Veriut

Më 04.08.2019 në 02:10 në stacionin policor Valandovë, u raportua se një automjet u kaplua nga zjarri në autostradën Shkup-Gjevgjeli, shkruan Struga Ekspres

I.D (39) nga Serbia, duke drejtuar mjetin motorik “BMW 320 GT” me targa serbe në autostradën Shkup-Gjevgjeli, automjeti filloi të humbasë shpejtësinë, pas së cilës parkoi në korsinë e ndalesës dhe vërejti tym nga automjeti, dhe më pas mori flakë.

Zjarri u shua nga ekipet e zjarrëfikësve në Gjevgjeli.

Policët nga Stacioni Policor në Gjevgjeli kryen një inspektim të vendit të ngjarjes.(Struga Ekspres)

August 5, 2019

Struga Ekspres