Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Salim Sulejmani sot në Strugë në tryezën e rrumbullakët e organizuar nga OSBE, foli për “Parandalimim e Ekstremizmit të Dhunshëm” (FOTO)
Qyteti, Slider

Salim Sulejmani sot në Strugë në tryezën e rrumbullakët e organizuar nga OSBE, foli për “Parandalimim e Ekstremizmit të Dhunshëm” (FOTO)

Më 05.12.2018 (e mërkurë) Myftiu i Strugës dhe referenti për kulturë pranë Myftinisë së Stugës, morën pjesë në tryezën e rrumbullakët me aktorët lokal për zbatimin e ,,Strategjisë Nacionale për Parandalimim e Ekstremizmit të Dhunshëm (PEDh)” të organizuar nga OSBE’ja në hotelin Izgrev,thonë nga myftinia e Strugës.
(Struga Ekspres)

December 5, 2018

Struga Ekspres