/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Reagon Komuna e Strugës: Parkingjet te rruga njëkahëshe janë pa pagesë
Qyteti, Slider

Reagon Komuna e Strugës: Parkingjet te rruga njëkahëshe janë pa pagesë


Njoftim

Komuna e Strugës njofton të gjithë qytetarë se të gjitha parkingjet përgjat rrugës njëkahëshe “Boro Haxhiev” dhe “Korpusi i 15-të” do të jenë pa pages deri në implementimin e sistemit zonal.

NP “ Eko Struga” deri në vënien në funksion të sistemit zonal do tju siguroj hapsirë për parkim vetëm bankave përgjat rrugës së njëjtë për të lehtësuar punën e tyre me palët si dhe për sigurinë e vetë bankave.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

Известување

Општина Струга ги известува граѓаните дека јавните површини наменети за паркинг долж еднонасочните улици “ Боро Хаџиев” и “ 15-ти Корпус” ќе бидат бесплатни до имплемнтација на системот за зонско паркирање.

ЈП “ Eко Струга” ќе им обезбеди паркинг места само на банките кои се наоѓат во овие улици, заради полесна работа со странките и заради безбедност на самите банки, само за периодот додека се имплемнтира системот за зонско паркирање.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

June 14, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres