/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ramis Merko uron maturantët e Strugës (FOTO)
Qyteti, Slider

Ramis Merko uron maturantët e Strugës (FOTO)

Të nderuar nxënës, maturantë, arsimdhënës e prindër,

Sot dua t’ju drejtohem maturantëve me pak fjalë për tju uruar vetëm suksese dhe arritje në të ardhmen.

Uroj që sot , ju që ju kemi ardhmërinë tanë të bëni zgjidhjet e duhura dhe të hapëroni ngadal por me siguri dhe vetëbesim. Jeni ju atа që vendosni për të nesërmen, jeni ju ato që do të udhëhqni këtë vend, sepse do të jeni ju mjekët, mësuesit, avokatët, arkitektët tanë, dhe do të jeni po ju në rolin e qytetarit atdhedashës e të mirëfilltë që punon për të mirën e shoqërisë tonë, për mirëqenien e Strugës, andaj uroj që suksesi t’ju ndjekë në çdo sferë të jetës.

Zëri juaj dëgjohet dhe do të vazhdoj të dëgjohet.

Mësimëdhënësve dua t’ju shpreh mirënjohje për punën e palodhshme dhe për mundin që keni dhënë për të nxjerrë në dritë këtë rini. Puna juaj vlersohet gjithmonë.

Maturantëve edhe njëherë nga thellësia e zemrës ju uroj suksese, fat dhe mbarësi në të ardhmen.

Kryetari i Komunës së Strugës,
Ramis Merko

May 17, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres