/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Qytetari i ndershëm i habit të gjithë, kthen çantën e gjetur me 75 mijë euro
Rajoni, Slider

Qytetari i ndershëm i habit të gjithë, kthen çantën e gjetur me 75 mijë euro


Një çantë me rreth 75,000 euro u gjet nga një pushues para Hotel Kosuta në rajonin Tuzla të Bosnjës, dhe meqë lajmi u bë i ditur, mund ta merrni me mend se ato iu kthyen pronarit!

Ky lajm u konfirmua nga menaxheri dhe pronari i hotelit, i cili tha se vetëm një njeri i ndershëm mund të kishte bërë një veprim të tillë.

“Pronari i çantës është një njeri që jeton dhe punon jashtë Bosnjës. Para hotelit, ai parkoi një makinë dhe shkoi diku për të bërë pazar. Çanta me para i ka rënë nga makina, pa e kuptuar ai fare.

Disa orë pasi u gjet çanta, pronari i çantës mbërriti në hotel dhe e falënderoi.

July 31, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres