Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Publikohet një foto e rrallë e Sabri Fejzullahut me “shokun Tito” (FOTO)
Kosovë, Slider

Publikohet një foto e rrallë e Sabri Fejzullahut me “shokun Tito” (FOTO)

Në rrjetet sociale, është publikuar një foto e vitit 1979, ku shihen artistët e Kosovës në takim me ish presidentin e Jugosllavisë, Josip Broz Titon në Hotelin Grand në Prishtinë.

E nga foto e publikuar shihet se këngëtari, Sabri Fejzullahu ishte më i gëzuari për këtë takim. Nuk dihet se ku është shkrepur dhe me çfarë rasti kjo foto…Anash shihen edhe artistë të tjerë

December 5, 2018

Struga Ekspres