Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Prokurorja Katica Janeva fotografohet nga burgu i Shutkës (FOTO)
Maqedoni, Slider

Prokurorja Katica Janeva fotografohet nga burgu i Shutkës (FOTO)

Prokurorja Speciale Katica Janeva është vendosur në një repart të posaçëm në Shutkë, për shkak të sigurisë dhe gjendjes shëndetësore. Këtë e bëri të ditur drejtori i burgut Esad Rahiq, në intervistën javore në radion “Evropa e lire”.

Sipas tij, Janeva është vendosur në qe.li vetëm me një femër tjetër, pavarësisht se në repartin femëror të Shutkës në një q.eli janë vendosur deri me 6 persona.

September 10, 2019

Struga Ekspres