/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
PROAQUA reagon për Kalishtin: Qëllimet e këqija nuk e ndalin punën tonë
Qyteti, Slider

PROAQUA reagon për Kalishtin: Qëllimet e këqija nuk e ndalin punën tonë

Qëllimet e këqija nuk e ndalin punën tonë

Ashtu siç paralajmëruam dje, sot që në orët e para të mëngjesit ekipet tona ishin në teren për të rregulluar situatën problematike në fshatin Kalisht, dhe ajo që u konstatua ishte se përsëri këtu ka vepruar faktori njeri me qëllim të pengimit të punës sonë dhe shkaktimit të dëmit ndaj popullatës së gjërë.

Megjithatë ne e sanuam problemin dhe tërheqja e ujërave fekale tashmë u normalizua dhe po vazhdon në rrjedhë normale.

Me respekt,
NPN Proaqua Strugë.

Лошите намери не ја попречуваат нашата работа

Како што предупредивме вчера, денес уште од раните утрински часови нашите екипи беа на терен за да ја средат проблематичната ситуација во село Калишта, и тоа што се констатира за жал беше дека тука делувал човечкиот фактор со цел спречување на нашата работа и нанесување штета на поширокото население.

Сепак ние го саниравме проблемот и одведувањето на фекалните води сега веќе се нормализира и продолжува во нормален тек.

Со почит,

МЈП Проаква Струга.

August 13, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres