Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Proaqua me njoftim për struganët
Qyteti, Slider

Proaqua me njoftim për struganët

Apel deri te banorët e Komunës së Strugës.
Ju informojmë se për shkak të një periudhe më të gjatë kohore pa reshje më të mëdha të shiut, niveli i ujit të pijshëm në burimet tona dukshëm ka pësuar rënie.
Për këtë arsyje apelojmë deri tek të gjithë banorët e Komunës së Strugës që ta përdorin ujin e pijshëm në mënyrë të arsyeshme dhe t’u përmbahen rregullave për kursimin e ujit të pijshëm me çka do ta tejkalojmë më lehtë këtë situatë.
Me respekt,
NPN Proaqua Strugë.

November 8, 2018

Struga Ekspres