/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Pollozhani e godet ashpër ish-ambasadorin Çejku pasi që lavdëroi Ali Ahmetin
Opinion, Slider

Pollozhani e godet ashpër ish-ambasadorin Çejku pasi që lavdëroi Ali Ahmetin

Ç’ bëre ti ore servil sa ishe ambasador në RMV? Ç’ bëre ti për ta zbatuar nein 8 të Kushtetutës së Shqipërisë, i cili edhe në Alinea 1,2 dhe tre është shumë decid ku thotë se: Shqipëria duhet ti mbrojë shqiptarët jashtë shteti amë. Alinea 2, Shqipëria duhet tindihmojë shqiptarët jashtë shetit amë. Alinea 3. Shqipëria duhet tu ndihmojë shqiptarëve jashtë shtetit amë në kultivimin e vlerave kulturore dhe historke. Ç’bëre ti si ish ambasador i Shqipërisë në RMV, përveçse defiloje në darka e ahengje të kuislingëve shqiparë bashkë me ate gjeneralin që i shkruan libra fatkeqësisë sonë historike -kuislingëve shqipfolës që ia vranë ardhmërinë rinisë sonë. (Shpëtim Pollozhani)

May 13, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres