/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Plagoset 28 vjeçari
Maqedoni, Slider

Plagoset 28 vjeçari

Dje rreth orës 19:40 në policinë e Kisella Vodës B.S (1991) nga fshati Moranë e Shkupit, ka paraqitur se është plagosur se të njëjtën ditë rreth orës 18:30 është palgosur në oborrin e shkollës ‘Naim Fashëri’.
Ai ka qenë duke ecur në këmbë drejt portës kryesore dhe një person i panjohur ka gjuajtur me armë. Plumbi e ka plagosur në pjesën e djathtë të krahërorit.

I plagosuri vetë ka shkuar në spitalin e qytetit pë të kërkuar ndihmën mjekësore.

January 1, 2018

Struga Ekspres