/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Plaçkitet në mes të rrugës, por viktima nuk dorëzohet pa ia kafshuar këmbën hajdutit (VIDEO)
Bota, Slider

Plaçkitet në mes të rrugës, por viktima nuk dorëzohet pa ia kafshuar këmbën hajdutit (VIDEO)

Në një video të shpërndarë në rrjetet sociale shihet se si viktima e një plaçkitjeje e kafshon hajnin i cili ishte i armatosur. Ngjarja ka ndodhur afër stacionit të trenave në Londër.

Dy hajnat arrijnë t’ia marrin orën e dorës, por që viktima ulet në tokë me qëllim dhe ia kafshon këmbën në mënyrë që të mos e lë të ikë. Pas këtij kafshimi edhe hajnat i kthehen viktimës duke tentuar ta sulmojnë.

Sipas dëshmitarëve, viktima kishte arritur të shpëtonte pa lëndime pasi që njerëzit afër rrugës i kishin dalë në ndihmë dhe nuk kishin lejuar që ai të lëndohej.

Në këtë video, ai dëgjohet teksa bërtet dhe i kërkon ndihmë kalimtarëve “Ejani dhe më ndihmoni”.

Për më shumë shikoni videon.

September 4, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres