/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
PizzaArt-Strugë me picierin Ervin Lipe fiton medaljen e Artë në konkursin ndërkombëtar të “Gastro Mak 2019” (FOTO)
Qyteti, Slider

PizzaArt-Strugë me picierin Ervin Lipe fiton medaljen e Artë në konkursin ndërkombëtar të “Gastro Mak 2019” (FOTO)

PizzaArt fiton medaljen e Artë duke u shpallur pica më e mirë me picierin më të mirë, në konkursin ndërkombëtar të Kulinarisë “Gastro Mak” 2019.Kryetar i kompetiticionit eshte Domeniko Guti nga Italia dhe Stevo Karapanxha nga Kroacia. Gastro Mak këtë vit ka 30 shtete nga Europa dhe Azia që kane sjellë ekipet e tyre më të mira të kuzhunierëve dhe picierëve. PizzArt u gatua nga picieri ynë Ervin Lipe,i cili me parqitjen e tij solli kupën e konkursit në restorantin tonë. Së shpejti Pica Fituese do të jetë pjesë e menusë në Art Caffe,si pica që solli në Strugë medaljen e Artë të konkursit evropian të picave.

October 12, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres