/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Pipero: Nëse rrimë të izoluar janë zero për qind shanset për t’u infektuar
Shqipëri, Slider

Pipero: Nëse rrimë të izoluar janë zero për qind shanset për t’u infektuar

“Nëse rrimë të izoluar janë zero përqind shanset për t’u infektuar”, deklaroi sot mjeku Pëllumb.

Në një intervistë televizive, Pipero u shpreh se, ata që pijnë duhan janë më të rrezikuar. “faktet janë kokëforte në Kinë. Janë 76% e të prekurve meshkuj, të cilët shumica pinë duhan. Duhani është faktor i rëndësishëm në komplikimin e sëmundjes”.

I pyetur sesa mundësi ka të infektohet një grua shtatëzënë, Pipero tha se, “ashtu si çdo person tjetër jeni të riskuar për t’u infektuar. Por faktet tregojnë që gratë shtatëzëna dhe gratë e tjera në përgjithësi e kalojnë infektimin pa manifestuar simptoma”.

March 17, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres