/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Perfekte për pushimet verore/ Motel “ENERGY CLUB”-Strugë, akomodim perfekt në zemër të Strugës! Ambient të ngrohtë dhe shërbim cilësor (FOTO)
Qyteti, Slider

Perfekte për pushimet verore/ Motel “ENERGY CLUB”-Strugë, akomodim perfekt në zemër të Strugës! Ambient të ngrohtë dhe shërbim cilësor (FOTO)

“MOTEL ENERGY CLUB” ëshë vendi ku ju mundësohet një akomodim perfekt në zemër të Strugës,pak metra pas shëtitores kryesore të qytetit.

Ju ofrojmë mundësi për një pushim të mirë veror dhe të paharruar në Strugë, me dhoma tërësisht të kompletuara.

Ju ofrojmë dhoma me një, dy apo me shumë shtretër, të pajisura të gjitha me televizor, internet,frigorifer dhe pajisje të tjera!

Telefono dhe rezervo në numrin e celularit 071 583 307.

Adresa: Rr.”27 mars”,nr.8, Strugë

Kënaqësia juaj për pushimet verore në Strugë me një akomodim perfekt, tani e ka një zgjidhje, e ka emrin
“MOTEL ENERGY CLUB”!

Ju mirëpresim në çdo kohë!


June 14, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres