Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedoni, Slider

Për Thaçin do të publikojm edhe biseda tjera (video)

Lideri i LSDM-së Zoran zaev sot ka paralajmëruar se për kryetarin e PDSH-së Menduh Thaçin do të publikojë edhe biseda tjera me të cilat do të zbulohet çfar ai ka bërë.
“Menduh Thaçin do ta “shpërblejm” me biseda shtesë që do të konirmojnë në mënyrë absolute këtë që ne e flasim dhe do të zbulojmë shpirtin e tij tradhtari, jo ndaj Zaevit dhe opozitës, por ndaj mbështetsve të vetë dhe popullit të tij “, tha Zaev i cili sot në Prokurori dha deklaratë për rastin “puç”.(video)

March 11, 2015

Struga Ekspres