/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Për më pak se 24 orë, 30 mijë dollarë sigurohen për Skënderin e vogël nga Struga vetëm nëpërmjet portalit “Gofundme” (FOTO)
Qyteti, Slider

Për më pak se 24 orë, 30 mijë dollarë sigurohen për Skënderin e vogël nga Struga vetëm nëpërmjet portalit “Gofundme” (FOTO)

As edhe 24 orë, shuma për Skenderin e vogël nga Struga arrin 30 000$ ne Gofundme,njofton Struga Ekspres.

Struga dhe rrethina është e  mobilizuar për Skenderin e vogël për ta ndihmuar nê shêrimin  e tij të plotë.

Gofundme eshte nje portal i njohur e cila merret me donacione
Bekim Asani i cili jeton dhe vepron në Amerikë  ka hap nje akaunt ku mund të bëni donacion, është lehtë dhe ju merr më pak se 2 minuta.

Të nderuar, mund ta ndihmoni online edhe këtu vogëlushin strugan Skënder Borova!

(Struga Ekspres)
Shpërndajeni ju lutem…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2429134597367923&id=1538465143101544

September 21, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres