Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Pasho Mustafai dhe Loriana Ramo të artë në Prishtinë (FOTO)
Slider, Sport

Pasho Mustafai dhe Loriana Ramo të artë në Prishtinë (FOTO)

Pasho Mustafai dhe Loriana Ramo të artë në Prishtinë

Ditën e diel (29.09.2019) në lagjen Bradhosh të Prishtinës, në kolgjin Univers u zhvillua turneu ndërkombëtar në karate “Kupa e Kastriotit” për nder të “Java Evropiane e Sportit” – “BeAktive” nën organizim të Federatës së Karatesë së Kosovës dhe Ministrisë së Kilturës dhe Sportit të Kosovës.
Në këtë aktivitet, me shtatë sportistë, u paraqit edhe K.K “Drini” nga Struga, duke u stolisur me pesë medalje, nga të cilat: dy të arta, dy të argjenta dhe një të bronztë.
Në këtë garë shkëlqyen Pasho Mustafi dhe Loriana Ramo që u stolisën me medalje të arta.
Por shijen e artë kishin edhe Gresa Mustafai dhe Hamza Zylali të cilët ishin të shkëlqyeshëm dhe bën një paraqitje shumë premtuese për në të ardhmen, por këtë radhë u stolisën me medalje te argjentë. Drini Hajredini i bronztë në këtë aktivitet, i cili ne rrethin e parë bëri një luftë shumë të bukur duke e fituar 3:0 dhe pësoi në rrethin e dytë. Pa medalje këtë radhë mbetën Velerda Seferi dhe Zana Xheladini. Ndihmës trajnere në
këtë aktivitet ishte Besa Lleshi.
Jam shumë i kënaqur me rezultatin e sportistëve të cilët po rrisin formën e tyre nga aktiviteti në aktivitet.

September 30, 2019

Struga Ekspres