/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Paralajmërohet “vjeshtë e nxehtë” në Maqedoni, protesta dhe bllokada
Maqedoni, Slider

Paralajmërohet “vjeshtë e nxehtë” në Maqedoni, protesta dhe bllokada

Nga VMRO-DPMNE-ja njoftojnë se është e mundur që të organizojnë demonstrata, protesta, marshe si dhe bllokim të rrugëve dhe të Kuvendit për shkak të rastit “Reket”.

Sekretari i përgjithshëm i VMRO-së, Igor Janushev, në një intervistë për Radion Evropën e Lirë, që do të emitohet të dielën, thotë se asnjë ide apo mënyrë e veprimit nuk është përjashtuar, dhe se qëllimi është të rrëzohet qeveria dhe të mbahen zgjedhje të reja parlamentare.

“Padyshim që organet më të larta të partisë, përfshi këtu edhe Komitetin ekzekutive dhe atë qendrorë do të ulen në periudhën në vazhdim dhe do të vendosin se cila është mënyra më e mirë e veprimit, me qëllim që përfundimisht të largohet sa më shpejt të jetë e mundur kjo qeveri kriminalo-zhvatëse”, thotë Janushev.

August 16, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres